Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet

Zoals beschreven in ons privacybeleid, verzamelen we persoonlijke informatie van uw interacties met ons en onze website, onder meer door middel van cookies en soortgelijke technologieën. We kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derden, waaronder advertentiepartners. We doen dit om u advertenties te laten zien op andere websites die relevanter zijn voor uw interesses en om andere redenen die worden beschreven in ons privacybeleid.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan worden beschouwd als "verkoop", "delen" of "gerichte advertenties" onder bepaalde privacywetten van de Amerikaanse staat. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk het recht om u af te melden voor deze activiteiten. Als u gebruik wilt maken van dit opt-outrecht, volg dan de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt terwijl het Global Privacy Control opt-out voorkeurssignaal is ingeschakeld, zullen we dit, afhankelijk van waar u zich bevindt, behandelen als een verzoek om u af te melden voor activiteiten die kunnen worden beschouwd als een "verkoop" of "delen" van persoonlijke informatie of ander gebruik dat kan worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser die u gebruikte om onze website te bezoeken.